Lapsuuden historiaa – yhteystiedot

Jos haluat lähettää palautetta, tai osallistua sivuston tekemiseen, lähetä viesti oheisen lomakkeen avulla.

Nimi


 

Sosiaalinen media

Instagram
Twitter

Yhteystiedot

Antti Malinen

Pinni B3056

33014

Tampereen yliopisto

Lapsuuden historiaa -sivuston kuvalähteet:

Sivustosta: Paikallisesti elettynä (kuva: Helsingin kaupunginmuseo), Visuaalisesti: valokuvina, videoina, lasten piirustuksina (Helsingin kaupunginmuseo)

Tutkimushankkeet: Ystävän vuosisata (kuva: Eino Tamminen), Pienet voimat, painavat taakat (kuva: SA-kuva), Turvallisen sijaishuollon puolesta (kuvaaja Niina Vehmas, Pesäpuu ry), Jälleenrakentajien lapset (kansi ja kuva: Jukka Aalto / Armadillo Graphics; kuva Eino Tamminen), Lastensuojelun menneisyyshanke (kuva: STM), Jyväskylän perheneuvolan maakunnallinen historia (Jyväskylän perheneuvola),

Uutiskirjeen tietosuojaseloste

  1. Rekisterinpitäjä: Antti Malinen, Pinni B3056, Tampereen yliopisto 33014.

  2. Rekisteriasiat: rekisteristä vastaava henkilö Antti Malinen, voit lähettää rekisteriä koskevia kysymyksiä Yhteystiedot -osion välityksellä.

  3. Rekisterin nimi: lapsuudenhistoriaa.fi -sivuston tilaajalista.

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: käsittelyn tarkoituksena on toimittaa listalla oleville henkilöille lapsuudenhistoriaa.fi -sivuston uutiskirjeitä, joissa kerrotaan sivuston ja sen toiminnan aiheista.

  5. Rekisterin tietosisältö: rekisteri sisältää tiedon tilaajan sähköpostiosoitteesta.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet: rekisteri koostuu uutiskirjeen tilaajista.

  7. Säännönmukaiset tietojenluovutukset: tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta verkkosivuston ulkopuolelle. Osa verkkosivuston käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  8. Rekisterin suojaus: henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti. Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain rekisterinpitäjällä.

  9. Tietojen poistaminen: tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta.

  10. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.